Ons bedrijf

Traiteur

S&B Esprit

Ons bedrijf

Het werkelijk bedrijf, Traiteur jean-paul werd opgericht in het jaar 1996 door Jean - Paul Esprit.

De zaak was gelegen te beveren-roeselare.


Al vlug bleek het concept van kwaliteit en eenvoud hand in hand te gaan en dat dit aansloeg bij het brede publiek.


Jean - Paul slaagde erin om in een mum van tijd uit te groeien tot een bloeiend bedrijf.

Daar is Sam Esprit in opgegroeid met verlangen dat hij de zaak zou kunnen verder zetten.


Het bedrijf werd in 2009 uit handen geven van vader (Jean-paul ) op zoon (sam).

Die de zaak verder zette in beveren-roeselare.


In  2005 vonden we een nieuw pand in zwevezele, waar we een volledig nieuwe werkplaats in oprichten die voldoet aan de laatste eisen conform voedselveiligheid.


Hier maken we zelf alle groenten en vleesbereidingen eigenhandig.

Dit met eigen kruiden en met oog op verse ingrediƫnten, zodoende de klanten te laten genieten

van smakelijk en gezond eten.


Daar we alles eingenhandig en zelf bereiden kunnen we de prijzen laag houden, om u als klant een smakkelijke en unieke ervaring te laten beleven.


Neem vrijblijvend een kijkje doorheen onze website, van barbecue's tot

varken en lam aan het spit, met een uitgebreid groenten buffet.

( in de zomer 12 soorten koude verse groenten, in de winter 5 warme soorten gestoofde en/of gekookte groenten)


Aarzel niet ons te contacteren indien er vragen zijn omtrend onze catering diensten of onze menu's.


We staan u graag tewoord om samen een samenstelling te composeren, waar u zich als klant kan in terugvinden. 




We zetten ons steeds opnieuw in om het feest tot een geslaagd gebeuren om te vormen.

Ook zullen wij u begeleiden in het maken van uw keuzes en steeds gehoor geven aan uw wensen.


Vriendelijke groeten

Team S&B Esprit

Openingsuren

U kunt ons steeds via mail contacteren of telefonisch. tussen 8 uur en 21u.

Voorwaarden

Onze algemene voorwaarden kunt u hier vinden.

Copyright by Traiteur S&B Esprit

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren