Voorgerechten

Traiteur

S&B Esprit

Voorgerechten

Koude voorgerechten

-Garnalencocktail

-Rundscarpaccio (specialiteit)

-Geitenkaasje met fijne groentjes overgoten met vinaigrette

-Parmaham met meloen

-Paté met groenten en garnituur

-Gerookte zalm met ajuin en peterselie

-Eendenleverpastei met uienconfituur

-Zalm met garnaaltjes en garnituur

-Zalm met groene asperges

-Verse gepocheerde zalm in schoonzicht

-Aardappelsalade met appel en forrel

Dagprijs

10,00 euro

8,00 euro

9,50 euro

7,00 euro

12,00 euro

15,00 euro

13 ,00 euro

13,00 euro 

13,00 euro

12,00 euro

Warme voorgerechten

-Scampibrochette met vissausje

-Eendeborstfilet met garnituur en gebakken st.-jacobsvruchten

-Plakjes verse zalm met preisaus

-Zeeduivel in wijnsausje

-Duo van gerookte zalm met tongfilet

-Zeetongreepjes dugléré (garnalen, tomaat, champignon)

-Zeeduivelfilet met saffraansaus, mosselen en spekreepjes

-Gebakken scampi’s in lookboter of roomsaus van de chef

-Geroosterde zalm met bearnaisesaus

-Gepocheerde zalm met mousselinesaus

10,50 euro 13,50 euro 12 euro 12,00 euro 12,00 euro 15,90 euro 14,00 euro 13,50 euro 13,50 euro 14,00 euro

De prijzen zijn per persoon inclusief borden en bestek.




Kinderen worden aan halve prijs gerekend (4 tot 12 jaar).



Voor een offerte op maat, neem gerust vrijblijvend contact op met ons.


Het definitieve aantal personen moeten ten laatste 7 dagen

op voorhand telefonisch doorgegeven worden.