Walking dinner
Formule 1
Tafelhapje chips
5 aperitief hapjes:
-Mini soepje
-Geitenaasje met spek en appel
-Carpaccio
-Gerookte zalm met ui
-Scampi brochet
4 hoofdgerechtjes:
-Stoofpotje van kalfsvlees
-Bordje warme zalm
-Parmaham met meloen
-Puntzak frietjes
Dessert:
-Chocomousse
-Frambozen bavarois
-Mini appelcake
35 euro / persoon
Excl. bediening
Formule 2
Bordje gezond OF chips en nootjes
5 aperitief hapjes:
-Lepelhapje trio vis
-Kippenboutje
-Wrapschijfje met kruidenkaas en zalm
-Paté met uienconfituur
-Gegrilde greenschelmossel
4 hoofdgerechtjes:
-Eendenborstfilet met sinaasappelsaus
-Tongrolletjes met appel, tomaat en rijst
-Varkensribbetjes in provençaalse saus
-Lamskroontje, puree en boontjes in spek
Dessert:
-Mini éclair
-Panna cotta framboos
-Mini bresilienne
41 euro / persoon
Excl. bediening
Indien u wenst kan u ook zelf uw walking diner samen stellen.
Voor meer info kan u ons altijd vrijblijvend contacteren.
-Bordje met warme zalm in vissaus met garnituur -Bordje met huisbereid gyros en versgekookte rijst -Artisanale kaaskroketje met cocktailsaus -Scampi (4 stuks) in kruidig roomsausje -Varkensribbetjes in provençaalse saus -Bakje met mosselen -Gefrituurde mini loempia -Tongrolletjes met verse appel en tomaat en rijst -Puntzakje frietjes met mayonaise -Bordje parmaham met meloen -Bordje met lamskroontje, puree en boontje in spek -Scampi brochet -Bordje calamares met verse tartaarsaus -Eendenborstfilet met sinaasappelsaus met aangepaste groenten -Oesterbar: dagprijs, ongeveer -Stoofpotje van kalfsvlees met fijne groenten -Bordje carpaccio -Serranoham gepresenteerd in hamklem met stokbrood -Bordje met huispastei en uienconfituur -Glaasje mini garnalen cocktail | 5,20 euro 4,60 euro 4,10 euro 4,70 euro 4,10 euro Dagprijs 3,00 euro 5,40 euro 2,70 euro 5,90 euro 7,50 euro 4,60 euro 2,70 euro 6,30 euro 9 à 10 euro 6,20 euro 5,10 euro 199,00 euro/stuk 4,40 euro dagprijs |
De prijzen zijn inclusief borden en bestek.
Werkuren kok per uur € 30.00 (Incl. btw)
Werkuren helpers per uur € 28.00 (Incl. btw)
Vb. Berekening kok en helpers (gemiddeld 4 uur per personeelslid):
minder dan 50 personen = 1 kok + 2 helper + forfitair bedrag van 190 euro
vanaf 50 – 80 personen = 1 kok + 3 helper
vanaf 80 – 100 personen = 1 kok + 4 helpers
Maximum 150 personen
Bij walking dinner is er een mininumafname van 8 stuks vereist.
Bediening voor drank is mogelijk. Deze personen worden per uur bijgerekend.
Bij afname van aperitief, wijnen en tevens frisdranken kunt u de glazen gratis gebruiken.
Zonder afname van drank kunt u tevens glazen huren via ons. Dit komt op 0,35 euro per glas.
Andere suggesties kunt u steeds aan ons voorstellen.
Gelieve voldoende plaats voor ons te voorzien want we maken alles ter plaatse zo vers
mogelijk klaar en zodat de bediening vlot kan verlopen.
Het definitieve aantal personen moeten ten laatste 7 dagen op voorhand telefonisch
doorgegeven worden.
Om praktische redenen kan het bestelde aantal 5 dagen op voorhand niet
meer verminderd worden.
Kinderen worden aan halve prijs gerekend (4 tot 12 jaar).
De gepresteerde uren van transport en transportkosten (indien minder dan 15km) zijn
ten laste van ons. Voor verdere afstanden bedragen de vervoerskosten € 0,55 per
gereden kilometer, deze worden berekend vanaf Zwevezele tot de locatie, heen en terug.
U kunt ons steeds via mail contacteren of telefonisch. tussen 8 uur en 21u.
Onze algemene voorwaarden kunt u hier vinden.
Copyright by Traiteur S&B Esprit