Walking dinner

Traiteur

S&B Esprit

Walking dinner

Formule 1


Tafelhapje chips


5 aperitief hapjes:

-Mini soepje

-Geitenaasje met spek en appel

-Carpaccio

-Gerookte zalm met ui

-Scampi brochet


4 hoofdgerechtjes:

-Stoofpotje van kalfsvlees

-Bordje warme zalm

-Parmaham met meloen

-Puntzak frietjes


Dessert:

-Chocomousse

-Frambozen bavarois

-Mini appelcake


45 euro / persoon

Excl. bediening

Formule 2


Bordje gezond OF chips en nootjes


5 aperitief hapjes:

-Lepelhapje trio vis

-Kippenboutje

-Wrapschijfje met kruidenkaas en zalm

-Paté met uienconfituur

-Gegrilde greenschelmossel


4 hoofdgerechtjes:

-Eendenborstfilet met sinaasappelsaus

-Tongrolletjes met appel, tomaat en rijst

-Varkensribbetjes in provençaalse saus

-Lamskroontje, puree en boontjes in spek


Dessert:

-Mini éclair

-Panna cotta framboos

-Mini bresilienne


55 euro / persoon

Excl. bediening

Indien u wenst kan u ook zelf uw walking diner samen stellen.

Voor meer info kan u ons altijd vrijblijvend contacteren.

-Bordje met warme zalm in vissaus met garnituur

-Bordje met huisbereid gyros en versgekookte rijst

-Artisanale kaaskroketje met cocktailsaus

-Scampi (4 stuks) in kruidig roomsausje

-Varkensribbetjes in provençaalse saus

-Bakje met mosselen

-Gefrituurde mini loempia 4 stuks 

-Tongrolletjes met verse appel en tomaat en rijst

-Puntzakje frietjes met mayonaise

-Bordje parmaham met meloen

-Bordje met lamskroontje, puree en boontje in spek

-Scampi brochet

-Bordje calamares met verse tartaarsaus

-Eendenborstfilet met sinaasappelsaus met aangepaste groenten

-Oesterbar: dagprijs, ongeveer

-Stoofpotje van kalfsvlees met fijne groenten

-Bordje carpaccio

-Serranoham gepresenteerd in hamklem met stokbrood

-Bordje met huispastei en uienconfituur

-Glaasje mini garnalen cocktail


10 euro

7 euro

9 euro

10 euro

9 euro

Dagprijs

5 euro

11 euro

5 euro

10 euro

12 euro

9 euro

8 euro

13 euro

15 à 18 euro

10 euro

12 euro

250,00 euro/stuk

10 euro

dagprijs 


borden en bestek inbegrepen .


Werkuren kok per uur € 35.00 (Incl. btw)

Werkuren helpers per uur € 30.00 (Incl. btw)


Vb. Berekening kok en helpers (gemiddeld 7  uur per personeelslid):

minder dan 50 personen = 1 kok + 2 helper + forfitair bedrag van 195 euro

 vanaf 50 – 80 personen = 1 kok + 3 helper

vanaf  80 – 100 personen = 1 kok + 4 helpers


Vervoerskosten buiten een straal van 15 km komt op 0,60 cent de gereden kilometer zowel heen 

als terug .


Maximum 150 personen .


Gelieve voldoende plaats voor ons te voorzien want we maken alles ter plaatse zo vers

mogelijk klaar en zodat de bediening vlot kan verlopen.


Wat moet de klant zelf voorzien :


- stopcontact 

- toegang tot drinkbaar water 

- genoeg buffettafel 

Mochten er geen buffettafels aanwezig zijn kan je deze steeds bij ons vragen 

dit komt op 15 euro per tafel .


waar hoeft de klant rekening mee te houden : 


- Bij slecht weer een mogelijkheid voorzien om de bediening en buffet binnen te plaatsen 

of er worden door jullie tenten voorzien waar we alles kunnen onderplaatsen en bedienen .


- de afstand tussen de bediening en laad en los zone beperken 

Indien dit niet mogelijk is rekenen wij een toeslag van 50 euro .


- Voldoende parking en vlotte doorgang ( ook na het feest ) 





Privacy beleid

OK