Walking dinner
Formule 1
Tafelhapje chips
5 aperitief hapjes:
-Mini soepje
-Geitenaasje met spek en appel
-Carpaccio
-Gerookte zalm met ui
-Scampi brochet
4 hoofdgerechtjes:
-Stoofpotje van kalfsvlees
-Bordje warme zalm
-Parmaham met meloen
-Puntzak frietjes
Dessert:
-Chocomousse
-Frambozen bavarois
-Mini appelcake
45 euro / persoon
Excl. bediening
Formule 2
Bordje gezond OF chips en nootjes
5 aperitief hapjes:
-Lepelhapje trio vis
-Kippenboutje
-Wrapschijfje met kruidenkaas en zalm
-Paté met uienconfituur
-Gegrilde greenschelmossel
4 hoofdgerechtjes:
-Eendenborstfilet met sinaasappelsaus
-Tongrolletjes met appel, tomaat en rijst
-Varkensribbetjes in provençaalse saus
-Lamskroontje, puree en boontjes in spek
Dessert:
-Mini éclair
-Panna cotta framboos
-Mini bresilienne
55 euro / persoon
Excl. bediening
Indien u wenst kan u ook zelf uw walking diner samen stellen.
Voor meer info kan u ons altijd vrijblijvend contacteren.
-Bordje met warme zalm in vissaus met garnituur -Bordje met huisbereid gyros en versgekookte rijst -Artisanale kaaskroketje met cocktailsaus -Scampi (4 stuks) in kruidig roomsausje -Varkensribbetjes in provençaalse saus -Bakje met mosselen -Gefrituurde mini loempia 4 stuks -Tongrolletjes met verse appel en tomaat en rijst -Puntzakje frietjes met mayonaise -Bordje parmaham met meloen -Bordje met lamskroontje, puree en boontje in spek -Scampi brochet -Bordje calamares met verse tartaarsaus -Eendenborstfilet met sinaasappelsaus met aangepaste groenten -Oesterbar: dagprijs, ongeveer -Stoofpotje van kalfsvlees met fijne groenten -Bordje carpaccio -Serranoham gepresenteerd in hamklem met stokbrood -Bordje met huispastei en uienconfituur -Glaasje mini garnalen cocktail | 10 euro 7 euro 9 euro 10 euro 9 euro Dagprijs 5 euro 11 euro 5 euro 10 euro 12 euro 9 euro 8 euro 13 euro 15 à 18 euro 10 euro 12 euro 250,00 euro/stuk 10 euro dagprijs |
borden en bestek inbegrepen .
Werkuren kok per uur € 35.00 (Incl. btw)
Werkuren helpers per uur € 30.00 (Incl. btw)
Vb. Berekening kok en helpers (gemiddeld 7 uur per personeelslid):
minder dan 50 personen = 1 kok + 2 helper + forfitair bedrag van 195 euro
vanaf 50 – 80 personen = 1 kok + 3 helper
vanaf 80 – 100 personen = 1 kok + 4 helpers
Vervoerskosten buiten een straal van 15 km komt op 0,60 cent de gereden kilometer zowel heen
als terug .
Maximum 150 personen .
Gelieve voldoende plaats voor ons te voorzien want we maken alles ter plaatse zo vers
mogelijk klaar en zodat de bediening vlot kan verlopen.
Wat moet de klant zelf voorzien :
- stopcontact
- toegang tot drinkbaar water
- genoeg buffettafel
Mochten er geen buffettafels aanwezig zijn kan je deze steeds bij ons vragen
dit komt op 15 euro per tafel .
waar hoeft de klant rekening mee te houden :
- Bij slecht weer een mogelijkheid voorzien om de bediening en buffet binnen te plaatsen
of er worden door jullie tenten voorzien waar we alles kunnen onderplaatsen en bedienen .
- de afstand tussen de bediening en laad en los zone beperken
Indien dit niet mogelijk is rekenen wij een toeslag van 50 euro .
- Voldoende parking en vlotte doorgang ( ook na het feest )